Utmost verkkolaskujen välitystoiminta

4Us on uusi ja ketterä ohjelmistotalo sähköisessä taloushallinnossa. Tavoitteenamme on palvella kokonaisvaltaisesti mikro- ja pienyrityksiä laskujen välityksen osalta ja taloushallinnossa kokonaisvaltaisemminkin. Kehitämme sovelluksia, joiden avulla taloushallinnon prosessit ovat helpommin hallittavissa myös mikroyrityksissä.
 
Utmost verkkolaskujen välityspalvelu on vielä testausvaiheessa. Teemme parhaillaan operaattorien välisiä yhdysliikennesopimuksia.
Tavoitteena on alkaa välittämään asiakkaidemme myyntilaskut pankkeihin ja verkkolaskuvälittäjille edelleen välitettäväksi loppuasiakkaille. Lisäksi vastaanotamme asiakkaillemme lähtetety verkkolaskut ja toimitamme ne Utmost taloushallinto-ohjelmistoon tai asiakkaidemme omiin järjestelmiin.
 
Noudatamme välitystoiminnassa verkkolaskuoperaattoreiden välittäjäkriteeristöä ja aineistot vastaanotetaan ja välitetään joko TEAPPSXML-muodossa tai Finvoice muodossa, riippuen vastaanottajan operaattorista. Lisätietoa: https://tieke.fi/palvelut/liiketoimintapalvelut/verkkolaskufoorumi/valittajaksi/valittajakriteerit/
 
Meidät on hyväksytty TIEKEN verkkolaskuoperaattoriryhmään jäseniksi 14.4.2021 ja olemme myös Verkkolaskufoorumin jäseniä.
 
Jos tarvitset verkkolaskujen välittämiseen palvelua, ota yhteyttä:
 
4US Oy
Yhdystie 4
19650 Joutsa
Välittäjätunnus: UTMOST

Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@4us.fi

Verkkolaskujen lähetys 4US:n asiakkaille

Verkkolaskujen lähettäminen 4US:n asiakkaille tapahtuu seuraamalla oman verkkolaskuvälittäjän ohjeistusta sekä 4US:n asiakkaan OVT-tunnusta ja 4US:n välittäjätunnusta (UTMOST).